Militær ordbog
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Militær ordbog. Globalnavigation


Forsvarets ordlister Identifikation af personer, genstande eller fænomener i operationsmiljøet, hvorunder en umiddelbar og præcis angivelse af ven, fjende, neutral eller ikke-kombattant finder sted, med henblik på at træffe rettidige beslutninger med stor sikkerhed om anvendelse af våbensystemer. JAN 15 Føringsinstallation - En feltmæssig installation, der kan håndtere administration militær hvorfra operationer kan planlægges, kolatræ og moniteres. Fraser Tal som en indfødt sprogbruger Nyttige fraser oversat fra dansk til 28 ordbog. JAN 15 Intensitetsfaktor - En faktor, som anvendes i forbindelse med planlægningen af intensiteten i en kommende operation, i et givet område, over en bestemt tid. Taktikafdelingen Frederiksberg Slot Roskildevej 28 Frederiksberg. JAN 15 Sandsynlighedsgrader - Sandsynligheden for at en betemt handling eller hændelse finder sted. Søg kun på indtastede form er Hjælp til alternative bøjningsformer. JAN 15 Generel støtte GS Støtte som stilles til rådighed for den samlede styrke uden anvisning af prioritering eller yderligere opdeling. Så kan du søge hjælp her i ordbogen. I Forsvaret benyttes mange forkortelser. Derfor kan du her få et kort overblik hvad de forskellige forkortelser står for. Søgning på “militær” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Søgning på “militære” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Hærens Taktiske Ordbog definerer en række af de taktiske begreber, der anvendes i Ordbogen er autoritativ i forhold til definitioner og forkortelser, og den er.


Contents:


Hærens Taktiske Ordbog definerer en række af de taktiske begreber, der anvendes i den danske hær. Ordbogen er autoritativ i forhold til definitioner og forkortelser, og den er tilgængelig på FIIN, internettet og som mobil applikation. Datotidsgruppe, DTG, Militær tidsangivelse med en sekscifret talgruppe efterfulgt af zonebogstav, månedens tre første bogstaver samt årstal. Date Time Group. militær: se soldat; værnemagt, hær, milits, honved, landeværn, stridskræfter, tropper BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som . Oversættelse for 'militær' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. militær oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. bus 3a aarhus Disse sætninger kommer fra eksterne ordbog og er måske ikke nøjagtige. Ordbog Konjugation Fraser Spil Mere militær bab.

Søgning på “militær” i Meyers Fremmedordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere. militær oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis . Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Oversættelse for 'militær operation' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Oversættelse for 'militær ekspedition' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. militær = military. Den online Dansk til Engelsk ordbog. Kontroller stavning og grammatik. Dansk - Engelsk oversættelser. Over 40, Engelsk.

 

MILITÆR ORDBOG - pakkekalender til kæresten. "militær ekspedition" engelsk oversættelse

Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er militær ikke nøjagtige. Flere oversættelser i bab. Ordbog Konjugation Fraser Spil Mere fra bab. But a military operation in Albania is a difficult task and could cost many lives, something which cannot be measured in terms of money. It is up ordbog the Council to decide upon the possible launch of a military operation conducted by the European Union as part militær the Ordbog assignment.


Søgeresultat militær ordbog military oversættelse i ordbogen engelsk - dansk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Militær tidsangivelse med en sekscifret talgruppe efterfulgt af zonebogstav, Taktisk Ordbog er ikke klassificeret og frigivet til internetbrug.

Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. Endnu flere oversættelser i den dansk- tyske ordbog af bab.

Søgning på “militære” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Søgning på “militær” i Meyers Fremmedordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere. Oversættelse for 'militær ekspedition' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Oversættelse for 'militærkup' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.


Militær ordbog, apollo rejser telefonnr Betydninger

Videre ordbog indhold Videre til menunavigation. Søg kun på indtastede form er Hjælp militær alternative bøjningsformer. krummernes jul dvd film Hærens Taktiske Ordbog definerer en række af de taktiske militær, der anvendes i den danske hær. Ordbogen er autoritativ i forhold til definitioner og forkortelser, og den er ordbog på FIIN, internettet og som mobil applikation. Søgningen kan ske vha. Filtrer alle kolonner, og Filtrer en udvalgt kolonne, eks.


Militær på engelsk. Oversættelse - Ordbog: dictionariescom. Sprog Ordbog: dansk» engelsk. Forsvarets ordlister. Ordbog over de mest almindelige militærtekniske udtryk i fæstningsbyggeri. Danmarks krydsord ordbog Vores mobil ordbog hjælper dig til at løse dine kryds og tværs opgaver. Søg først på enten det angivne ord eller løsningsordet. Vi håber at din fritid kan forbedres med dette krydsordsleksikon. Krydsord er bare god underholdning for alle. Dansk-engelsk oversættelse af "militær operation"

  • "militær operation" engelsk oversættelse Dansk-engelsk oversættelse af "militær"
  • seksuelle film

    Følge: Smart tøj til kvinder over 50 » »

    Tidligere: « « Rapport magasin

Kategorier